Poika vai tyttö?

T on koittanut saada mut pitkään sanomaan uskonko meidän beiben olevan poika vai tyttö. Mä en oo halunnut veikata kumpaakaan, koska oon aatellut et sit rupeisin odottamaan toista ja sit toisen tullessa saattais tuntuu jännältä. Onnistuinkin tässä pitäytymään ihan loppuun asti, koska viime viikolla meille selvis saadaanko poika vai tytär.

Käytiin aamulla rakenneultrassa ja saatiin kuulla kaiken olevan kunnossa. Oltiin erityisen helpottuneita, koska aamulla stressiä nosti kaksi pariskuntaa keiden naiset itkivät lähtiessä samalta ultraääniklinikalta. Tämä oli taas karu muistutus siitä, että saadaan kyllä olla todella onnellisia kunhan vaan saadaan terve lapsi ja T:llä menee kaikki hyvin aina synnytykseen asti. Ei ole mikään itsestäänselvyys.

Itse ultrassa T:tä tutki todella mukava kätilö jolla vaikutti olevan hyvin kokemusta. Hän kertoi mitä kaikkea kuvista pystyi näkemään sekä säännöllisin väliajoin sanoi aina jonkun pituuden, sykkeen tai kuvan pisteen olevan ”juuri niinkuin pitääkin”. Ei tullut onneksi kertaakaan sitä fiilistä kun lääkäri sanoo jonkun arvon olevan 137 eikä sulla ole hajuakaa oletko elämäsi kunnossa vai pitäiskö sut kiidättää teho-osastolle.

Me ei haluttu kuulla saadaanko tyttö vai poika klinikalla makoillessa geelit T:n massulla. Pyydettiin kätilöä kirjoittamaan lapulle ja mä pistin sen taskuun. Siitä alkoikoin aamun haastavin osuus kun piti löytää joku kiva kahvila ennen kuin T:n innostus ja malttamattomuus ois pakottanut meidät katsomaan keskellä katua kumpi saadaan. Istuttiin lopulta smoothien ääressä ja alettiin availemaan kätilön visusti taittamaa lappua tosi innoissaan ja jännittyneinä. Oltiin molemmat tosi fiiliksissä kun lappua avatessa nähtiin eka ryppyjen välisä kaksi t-kirjainta ja lopulta siinä luki TYTTÖ.

Yhtä smoothieta ja vesilasia ei kovin hienosti saanut sommiteltua, mutta kyllä siitä silti kuva piti ottaa ja lähettää molempien perheille. Oli kyllä kiva istua alas kahvilassa ja fiilistellä yhdessä sitä miten musta tulee meidän tyttären isä ja T saa pian pukea beiben siihen yhteen ainooseen hänen säilyttämään pienenpienen mekkoon mitä on itsekkin vauvana käyttänyt.

Ultraäänikuva meidän tulevasta tyttärestä
Helppo olla ylpeä isä kun on noin nätti tytär tulossa 😀