Kirjoittaja

Tervetuloa onnellisen miehen blogiin! Oon kolmekymppinen mies, ketä on jo useiden vuosien ajan kiinnostanut sijoittaminen, hyvinvointi ja matkailu. En ole ennen harrastanut mitään kirjoittamista tai pahemmin itseni ilmaisua joten tämän blogin pitäminen lienee opettavainen matka.

Koen olevani melko rauhallinen, ystävällinen ja harkitseva ihminen niin kavereiden kanssa kuin myös parisuhteessa. En kuitenkaan tykkää kotona istuskella striimejä kattomassa vaan haluan aktiivisesti kokea uusia elämyksiä ja nähdä maailmaa. Idiootit ympärilläni lukeneet (tai kuunnelleet kuten mä nykyään kirjoja kulutan) ymmärtänee mun persoonallisuutta kun kerron olevani sininen. Persoonallisuustyypinä myös logistikko kuvaa hyvin minua. Vaikka koen sinisen logistikon piirteiden hyvin sopivankin muhun löytyy musta onneksi monia muita piireitä ja puolia.

Tärkein asia mitä sun tulee tietää musta on, että minun piti tulla isäksi 1.1.2020, mutta hän saapuikin hieman aikaisemmin jo jouluaattona. Blogin tarkoitus on jakaa ajatuksia siitä mitä miehen mielessä liikkuu kun saa tietää olevansa pian perheen isä sekä miltä tuntuu olla tuore isä. Isyys toimii pääteemana, mutta varmaankin kirjoittelen ajatuksia myös liittyen mun muihin kiinnostuksen kohteisiin kuten sijoittamiseen, hyvinvointiin, matkailuun, yrittäjyyteen ja tarjousten metsästämiseen.

Lapselle sijoittamisesta enemmän tekstiä tulee kertymään mun Nordnetblogiin.