Ensimmäiset beiben tavarat

Vantaan Ikeassa juuri ennen ravintolaa on osasto minkä läpi on aina tullut käveltyä hyvin ripeästi, koska siellä ei oo ollut mitään tarpeellista. Nyt tehtiin Ikean reissu vaan tän osaston takia. Toki mukaan tarttu kaikkea muualtakin, koska niin se Ikea vaan toimii.

T:n vanhemmilta oli jäänyt yli Ikean lahjakortti, joka oli kohta menossa vanhaksi. Muuten ei ois ihan vielä alettu ostamaan mitään meidän beibeille, mutta nyt oli hyvä syy ruveta pohtimaan mitä me oikeesti tarvitaan. Oltiin kyllä aikaisemmin tehty jo sellainen noin 50 kohdan lista mitä kaikkea pitäis hankkia mikä vähän helpotti tilannetta. Ikeasta lähtiessa kyllä huomattiin, että oltiin saatu vaan pari asiaa hankittua meidän listalta vaikka oli pari täyttä kassillista tavaraa. Mitäköhän kaikkea sitä oikeesti tarvii ja mitä kaupat saa meidät uskomaan, että on ”välttämätöntä” hankkia? 😀

Meidän idea on hankkia mahdollisimman paljon tavaraa käytettynä kun tykätään ekologisuudesta ja onhan se kans paljon halvempaa olla ostamatta uusia tavaroita joita käyttää vaan hetken. Tän takia päätettiin keskittyä asioihin mitkä on kiva hankkia uusina kuten kuolalaput, pinnasängyn lakanat, hoitotason aluslakanat yms. Mukaan tarttu myös hoitotaso, sellanen leikkialusta (?) mihin lapsen voi laskea ja lipasto beiben tavaroita varten. Tuli kyl pitkään pyörittyä siellä osastolla ja ihmeteltyä mitä niillä kaikilla tavaroilla tekee.

Taas homma konkretisoitu hieman lisää ja oli kyl kivaa pyöriä siellä lastenosastolla fiilistelemässä. Nähtiin kans Ensitreffit alttarilla vauva vanhempineen. Mulla ei siis oo mitään hajua keitä nää oli, mutta T bongas ne kun oltiin syömässä parsarisottoa. Näköjään Ikea kehittää hyvin valikoimaansa, mut ei toi kyllä köttbullareita voittanut.

PS. Noi kuvan söpöimmät valkoset vaatteet saatiin T:n porukoilta joskus aikaisemmin. On ne niin pieniä ja ihanii 🙂

Meidän vauvan ensimmäiset tavarat ja vaatteet
Beiben ensimmäisiä tavaroita